Výstavu pořádáme standardně v prostorách volnočasového centra Lužánky na Lidické ulici. Jedná se o stavbu umístěnou uprostřed parku a připomínající lázeňský pavilon.

Nejpříznivější způsob cestování po Brně je využití MHD. Na kraji lužáneckého parku se nachází zastávka Antonínská, z níž  volnou chůzí do dvou tří minut k centru dojdete. Na zastávce Antonínská staví šaliny (pro mimobrněnské „tramvaje“) s číslem 1 a 6. Cesta ze zastávky Hlavní nádraží trvá cca 10 minut.

Před budovou se nedá parkovat a tento prostor poměrně často kontroluje Městská policie. Proto pokud přijedete autem, doporučujeme po vyložení věcí co nejrychleji odjet. V okolních ulicích se dá zaparkovat velice sporadicky, proto je na zvážení, zda využít parkovací dům u Janáčkova divadla nebo případně zkusit zaparkovat u nedalekého zimního stadionu.

Do Brna se dostanete pohodlně dálkovým autobusem, např. RegioJet. Nebo vlakem. V současné době je z naprosté většiny omezeno fungování vlakového Hlavního nádraží a v závislosti na tom, z jakého směru do Brna přijedete, je třeba vystoupit buď Dolním nádraží, nebo Nádraží Židenice a do centra se dopravit MHD.